Contact

Bine ați venit pe gsmpiese.ro, platforma unde puteți vinde și cumpăra piese GSM noi, folosite sau recondiționate la un preț accesibil și verificate de gsmpiese.ro pentru a se asigura că corespund calitativ. După achiziție, vă oferim o perioadă de grație de 14 zile pentru a verifica dacă totul corespunde și pentru a returna produsul fără a indeparta sigilile aferente. gsmpiese.ro, platforma noastră dedicată exclusiv intermediării între vânzători și cumpărători de piese GSM. Noi nu deținem stocuri de piese, ci asigurăm un serviciu de intermediere de încredere între cei care doresc să vândă sau să cumpere piese GSM.

Ne mândrim că verificăm cu atenție calitatea produselor oferite pe platforma noastră, pentru a ne asigura că clienții noștri beneficiază de produse de înaltă calitate și funcționale.

Siguranța tranzacțiilor este o prioritate pentru noi. De aceea, am implementat un proces sigur și transparent pentru fiecare tranzacție încheiată pe gsmpiese.ro.

Dacă doriți să deveniți partenerul nostru și să faceți parte din comunitatea noastră, vă invităm să ne contactați. Suntem bucuroși să colaborăm cu noi vânzători și cumpărători și să dezvoltăm împreună o experiență de intermediere simplă și eficientă pe gsmpiese.ro.

Ne bucurăm că sunteți interesați de platforma noastră și vă asigurăm că suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii pentru toți cei implicați în procesul de intermediere de piese GSM. Pentru mai multe informații sau pentru a deveni partenerul nostru, vă rugăm să ne contactați. Echipa gsmpiese.ro vă stă la dispoziție!

Suntem mândri să vă prezentăm noul nostru sistem de facturare integrat în cadrul platformei noastre. Acum puteți solicita facturi pentru tranzacțiile dvs., iar sistemul nostru calculează automat taxa de intermediere de 20% în cazul în care optați pentru facturare.

Avem grijă de clienții noștri și suntem dedicați să oferim o experiență fără probleme. Prin urmare, am creat un canal eficient de asistență clienți, unde puteți adresa întrebări sau nelămuriri legate de taxa de intermediere sau procesul de facturare.

Înainte de a implementa oficial această nouă politică, am testat în detaliu întregul proces pentru a ne asigura că funcționează corect și că nu apar probleme tehnice. În plus, am ascultat cu atenție feedbackul de la un grup restrâns de utilizatori pentru a îmbunătăți experiența și a face ajustări, acolo unde a fost necesar.

La gsmpiese.ro, suntem dedicați să oferim o experiență de cumpărare și vânzare ușoară, transparentă și sigură pentru toți utilizatorii noștri. Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea noastră și că alegeți să faceți tranzacții cu noi. Dacă aveți întrebări sau orice fel de problemă, nu ezitați să ne contactați prin intermediul canalului nostru de asistență clienți.

 Program:Luni -Joi: 10:00 -18:30 Vineri: 10:00 - 18:00 Sambata/Duminica: Inchis

Formular De Contact

Formular de contact

Identification data Company EXPERT MASTER GSM SRL Fiscal Code40619600 Registry No.J52/1008/2022 EUIDROONRC.J52/1008/2022 Date of establishment2019..